Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

24/7 Servicedienst

+32 (0) 58 524183

Heeft u last van een storing?

Bel het hierboven vermelde nummer. De operator evalueert de storing en bepaalt in overleg met u binnen welk tijdsbestek het betreffende probleem wordt opgelost.

Innovatief ontwerp

Dankzij het innovatieve ontwerp van de VebaBox is een vermeende storing meestal binnen enkele minuten opgelost. De compressorsets, die voor het koelvermogen zorgen, zijn namelijk afneembaar. Deze zijn gemakkelijk in zijn geheel te vervangen, waardoor u altijd weer snel onderweg bent!

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud of herstelling kan gemakkelijk bij onze dealers uitgevoerd worden. Kijk bij 'verkooppunten' voor de contactgegevens.

Indien gewenst kan VebaBox voor u preventief onderhoud verrichten. Uw product wordt dan volledig gecheckt en waar nodig herstelt. Zo beschikt Veba MediTemp ook over de middelen om te kalibreren. Bij kalibratie wordt er gemeten of de temperatuur die de display aangeeft ook de daadwerkelijke temperatuur is. Het kalibratierapport kan indien gewenst met een RVA – kalibratie certificaat worden geleverd.

Op alle producten van VebaBox geldt een standaard garantie van 2 jaar. Voor meer informatie hierover, zie de algemene voorwaarden.


Meer informate aanvragen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com