Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Pharma transport met uw bedrijfswagen

Medicijnvervoer 15 - 25

De PharmaModule is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van medicijnen en sluit naadloos aan op de GDP-richtlijn.

De compacte module wordt geplaatst in de laadruimte van uw bedrijfswagen en is ontwikkeld om in de ruimte een temperatuur tussen 15°C en 25°C te hanteren. Bij buitentemperaturen van -20°C tot 40°C zorgt de gepatenteerde PharmaModule voor een constante temperatuur van 20°C.

Waarom de PharmaModule?

Lagere prijs per kilometer

Doordat de PharmaModule niet op de motor van het voertuig wordt aangesloten (wat bij conventionele systemen wel het geval is), maar op het 12/24 volt systeem van het voertuig, wordt minder brandstof gebruikt. Dit scheelt enkele duizenden liters brandstof op jaarbasis.
Maximaal gebruik van de laadruimte

De compacte module neemt weinig plaats in beslag in de laadruimte van uw bedrijfswagen. Hierdoor kunt u uw laadruimte optimaal benutten voor het plaatsen van medicijnen.

Makkelijk overzetbaar

De PharmaModule is een op zich staand systeem en kan gemakkelijk worden overgezet naar een ander voertuig. Dit is mogelijk doordat de PharmaModule volledig elektrisch is. Er is geen directe connectie tussen de motor van het voertuig en de PharmaModule. Hierdoor kan de investering in de PharmaModule over meerdere bedrijfswagens kan worden terugverdiend.


Geen extra aanpassingen aan voertuig

Doordat het stroomverbruik van de PharmaModule slechts 83 ampère is, kan de PharmaModule zonder aanpassingen, zoals een verzwaarde dynamo, in ieder type voertuig geïnstalleerd worden. In tegenstelling tot conventionele systemen, die 200 ampère vermogen nodig hebben, levert de PharmaModule dezelfde prestatie, maar heeft daar veel minder energie voor nodig.

Combineer een VebaBox

Voor medicijnen die vervoerd dienen te worden tussen 2°C en 8°C kan in dezelfde laadruimte, de PharmaModule gecombineerd worden met een kleine VebaBox. Op deze manier is de temperatuur van de laadruimte 15°C tot 25°C en de temperatuur in de VebaBox 2°C tot 8°C. De perfecte oplossing voor geconditioneerd transport in de farmaceutische industrie.


Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com