Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Pharma transport met de VebaBox

Voor pharma transport is de VebaBox een flexibele oplossing. Met de uitneembare koelcontainer vervoert u medicijnen en aanverwante producten altijd tussen +2°C en +8ºC of tussen +15°C en +25ºC. Dit is de temperatuur waarbij medicijnen opgeslagen en getransporteerd dienen te worden volgens de GDP-richtlijn. Behalve de VebaBox is ook de PharmaModule zeer geschikt voor GDP-transport.

Pharma transport met VebaBox
VebaBox pharma transport
Medicijnvervoer VebaBox

Pharma transport oplossingen

De VebaBox is een flexibele oplossing voor pharma transport. De uitneembare koelcontainer is inzetbaar voor medicijnvervoer tussen +2°C en +8ºC of tussen +15°C en +25ºC. De VebaBox kan dus zowel koelen als verwarmen en gemakkelijk worden overgezet naar een andere bedrijfswagen.

De PharmaModule is speciaal ontwikkeld voor medicijntransport tussen de +15°C en +25°C. De module wordt geplaatst in de laadruimte van uw voertuig en zorgt ervoor dat de lading snel op de gewenste temperatuur is. Doordat de module compact is, is er veel laadruimte vrij voor het vervoer van medicijnen. Voor medicijnen die vervoerd dienen te worden tussen +2°C en +8°C kan in dezelfde laadruimte, de PharmaModule gecombineerd worden met een kleine VebaBox. Op deze manier is de temperatuur van de laadruimte +15°C - +25°C en de temperatuur in de VebaBox +2°C - +8°C.

GDP-transport met de VebaBox en PharmaModule wordt nog flexibeler bij installatie van een Battery Power Pack (BPP). Hiermee hebben beide systemen de unieke mogelijkheid om ook bij stilstand te koelen of verwarmen. De BPP wordt tijdens het rijden automatische geladen en bij stilstand zal deze de stroomvoorziening overnemen. Bij regelmatig laden en lossen verzekert u nog steeds de kwaliteit van uw pharma transport, doordat de temperatuur te allen tijden stabiel is.

Bekijk de mogelijkheden voor GDP-transport met een VebaBox of PharmaModule

Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig

Meer informatie aanvragen over pharma transport?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com