Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Hoe werkt de VebaBox?

VOOR ELK TYPE VOERTUIG

  • Maatwerk
  • Elke gewenste afmeting is mogelijk
  • Werkt op 12/24 V, optioneel op 230 V

KOELEN, VRIEZEN EN VERWARMEN

  • Koelt zowel onderweg als bij stilstand
  • Ook op locatie dient de VebaBox als koelcontainer
  • Verschillende compartimenten mogelijk; ook koel- en vriescombinaties

GEMAKKELIJK OVERZETBAAR

  • VebaBox kan gemakkelijk overgezet worden naar een ander voertuig
  • Voertuig kan ook gebruikt worden voor niet-geconditioneerd transport
  • Terugverdienen over meerdere bedrijfswagens

Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig

Voor elk type
voertuig

Dankzij het engineering team van VebaBox is het mogelijk om flexibel om te gaan met uw aanvraag zodat de VebaBox aan al uw wensen voldoet. Elke gewenste afmeting is mogelijk, zo ook een VebaBox die enkel een gedeelte van de ruimte vult. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat de VebaBox alleen de ruimte bij de zijdeur vult waardoor de overige ruimte vrij blijft voor andere producten of benodigdheden. Hierdoor kan geconditioneerd en niet-geconditioneerd transport worden gecombineerd.

De VebaBox werkt op het 12/24 volt systeem van uw voertuig. Indien u de VebaBox ook op locatie voor langere tijd wenst te laten koelen of gedurende de nacht, dan is een 230 volt aansluiting een mogelijkheid. Met deze aansluiting kunt u de VebaBox op een gebruikelijk stopcontact aansluiten en bent u niet meer alleen afhankelijk van uw voertuig.

Koelen, vriezen en verwarmen

Wanneer de motor van uw voertuig aan staat koelt of verwarmd de VebaBox automatisch. Indien de motor van uw voertuig uit staat, heeft de VebaBox de unieke mogelijkheid om door te koelen middels de installatie van een Battery Power Pack (BPP). De BPP wordt tijdens het rijden automatisch geladen en bij stilstand zal deze de stroomvoorziening overnemen. Zo verzekert u bij regelmatig laden en lossen nog steeds de kwaliteit van uw product.

Bovendien kan er in de box rekening gehouden worden met verschillende temperaturen door middel van meerdere compartimenten. Waar het ene gedeelte van de VebaBox kan koelen, kan het andere gedeelte uw lading verwarmen. Alles is mogelijk.


De VebaBox is dusdanig ontworpen dat deze makkelijk uitneembaar is met slechts een paar kleine aanpassingen. Deze gebruiksvriendelijke oplossing is mogelijk doordat de compressorset volledig geïntegreerd is in de VebaBox, er is geen directe connectie tussen de motor van het voertuig en de VebaBox.

Doordat de VebaBox zo gemakkelijk uitneembaar is, is het voertuig ook inzetbaar voor niet geconditioneerd transport. U kunt dus zonder VebaBox nog steeds gebruik maken van uw bedrijfswagen en daarmee heeft u de volledige laadruimte tot uw beschikking. Eveneens kunt u de box overzetten naar een andere bedrijfswagen waardoor de investering in de VebaBox over meerdere bedrijfswagens kan worden terug verdiend.

Om het nog gemakkelijker te maken kunt u ervoor kiezen om wielen of een heftruckonderstel te laten plaatsen. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee over gebruiksvriendelijke oplossingen.

Gemakkelijk overzetbaar


Meer informatie aanvragen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com