Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Onderdeel van Veba MediTemp

Meer dan 30 jaar ervaring in koeltransport

Visie
Eerste keuze zijn voor bedrijven die dagelijks de kwaliteit van transport garanderen voor temperatuurgevoelige producten.

Missie
Een leidende rol hebben op gebied van GDP-ondersteunende producten en diensten voor geconditioneerd transport; met maatwerk en innovatieve, gebruiksvriendelijke producten tegen scherpe prijzen.

Wie zijn wij?
VebaBox is onderdeel van het bedrijf Veba MediTemp B.V. dat is opgericht in 1983. Vanuit een eenmanszaak is Veba MediTemp inmiddels uitgegroeid tot de internationale productie- en verkooporganisatie van nu. Het hoofdkantoor bevindt zich in Uden, Nederland. Via dealers en distributeurs wordt Europa, Azië en Australië al bediend. Oftewel, VebaBox is niet meer weg te denken uit het hedendaagse geconditioneerde transport wereldwijd.

Wij zijn een jong en divers team die zich dagelijks met veel enthousiasme inzetten om het productaanbod continue te optimaliseren en uit te bereiden. Behalve ondernemend, zijn wij flexibel ingesteld waardoor we altijd in staat zijn om samen met u een klantgerichte oplossing te vinden voor uw koeltransport en specifieke productwensen te realiseren.

“Innovatie is de drijfveer; wij staan altijd open voor bijzondere uitdagingen en vinden hiervoor doeltreffende kwalitatieve oplossingen”.

-        Rob van den Acker, CEO

Hoe doen we dit?
Ons productie en engineering team kan altijd een oplossing aanbieden die volledig aan uw wensen voldoet. Veba MediTemp heeft sinds 2014 een assemblagefabriek in Slowakije. Hier is een professioneel team gespecialiseerd in technologische productie opgezet, om grote aantallen snel en vakkundig te verwerken. Hierdoor kunnen we producten van hoge kwaliteit garanderen tegen concurrerende prijzen. Met een uitgebreid assortiment aan accessoires is Veba MediTemp een one-stop-shop wat betreft temperatuur gereguleerde apparatuur.

Toekomstige ontwikkelingen

Met een essentiële rol in geconditioneerd transport, streeft Veba MediTemp er naar om altijd de huidige producten te blijven verbeteren en te innoveren om het productfortfolio uit te bereiden. Zo garanderen wij de beste kwaliteit van uw temperatuurgevoelige producten. Om die reden is VebaBox de beste partner in temperatuur gecontroleerde transport.

Streeft u ook naar de beste temperatuur gecontroleerde transport? Neem contact met ons op.

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com