Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

VebaBox koeltransport op de IAA beurs in Hannover

1 jaar geleden

VebaBox was samen met VebaBox Duitsland aanwezig op de IAA in Hannover van 22 t/m 29 september. De IAA is de grootste bedrijfswagenbeurs van Europa, die om het jaar wordt gehouden. Voor VebaBox een uitgelezen kans om nieuwe inzichten en contacten over de gehele wereld op te doen!

Op de IAA vindt je de nieuwste innovaties op het gebied van logistiek naast o.a. koelwagenbouwers, carrosseriebouwers en diverse accessoires. Als voordelig alternatief van een koelwagen hoort dan ook zeker de VebaBox in dit rijtje thuis, en dat was te merken. Er zijn ontzettend veel mensen uit verschillende landen bij onze stand langs geweest om te praten over hun koelproblemen. Dit laat niet alleen zien hoeveel bedrijven wereldwijd te maken hebben met koeltransport, maar dat zij ook nog steeds tegen diverse uitdagingen aanlopen.

Koeltransport met VebaBox
De VebaBox kan in veel gevallen een oplossing bieden voor deze uitdagingen binnen koeltransport. Hieronder onze belangrijkste voordelen op een rijtje:

-    De VebaBox is voor iedere bedrijfswagen en kan op maat worden gemaakt;
-    Er zijn verschillende temperatuur compartimenten mogelijk;
-    Mogelijkheid tot doorkoelen tijdens stilstand, zowel met accu als op 230V;
-    De VebaBox is eenvoudig uit te nemen, daardoor blijft uw voertuig ook voor niet-geconditioneerd transport inzetbaar.

Heeft u cold chain uitdagingen die onopgelost blijven? Neem contact met ons op!

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com