Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Eten met gemak, koelt met gemak!

1 jaar geleden

Als ondernemer voor ‘Eten met gemak’ bezorgt Sandra Koningstein koelverse maaltijden in de regio ’s-Hertogenbosch. Niet alleen door haar passie voor alles wat met voeding te maken heeft maar ook door het sociale aspect is zij in juni 2016 deze uitdaging aangegaan. Het hoge kwaliteitsniveau van de maaltijden en servicegericht werken staan voorop in de formule van ‘Eten met gemak’. Belangrijk vindt Sandra dan ook om deze kwaliteit te waarborgen door alle koelverse maaltijden gekoeld te vervoeren. Om hier gemakkelijk aan te kunnen voldoen heeft zij niet gekozen voor een koelwagen maar voor een VebaBox in haar bedrijfswagen.

Daarom is VebaBox hét koelwagen alternatief
De maaltijden van Eten met gemak worden gekookt in de keukens van Eetgemak in Katwijk en Beekbergen. Hier wordt gekookt met verse ingrediënten uit het seizoen, op dezelfde ambachtelijke manier zoals u dat zelf thuis zou doen, alleen dan in grotere hoeveelheden tegelijk. Na het koken worden de maaltijden snel terug gekoeld naar onder 5⁰C zodat smaak en vitaminen optimaal bewaard blijven. Hierna worden de maaltijden direct verpakt en luchtdicht afgesloten. De koelverse maaltijden zijn bij levering gemiddeld zeven dagen houdbaar in de koelkast, tussen 2⁰C tot 5⁰C.

Ook vervoer en opslag van de producten dient altijd te gebeuren op een temperatuur van 5⁰C. ‘Met de VebaBox kan ik gemakkelijk de juiste temperatuur instellen voor koeltransport van de maaltijden. Daarom is mijn keus destijds op de VebaBox gevallen.’ Dit is niet het enige voordeel voor Sandra. Het is namelijk van belang dat de maaltijden continue gekoeld blijven. Daarom beschikt de VebaBox voor ‘Eten met gemak’ ook over een Battery Power Pack. Dit is een accu die wordt geladen tijdens het rijden. Wanneer Sandra een stop maakt om een maaltijd te bezorgen, neemt de Battery Power Pack de stroomvoorziening van de koeling over. ‘Op één dag lever ik ongeveer bij 30 tot 40 klanten maaltijden. Ik maak dus nogal wat stops. Het is niet de bedoeling dat gedurende de dag de maaltijden regelmatig niet gekoeld worden. Dit maakt voor mij de VebaBox een ideaal alternatief voor een koelwagen’.

Bevindt u zich in de bezorgservice en bent u nog opzoek naar een koeloplossing ? Neem eens een kijkje op onze website www.vebabox.nl


Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com