Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Vebabox nieuws

Eten met gemak, koelt met gemak!

1 jaar geleden

Als ondernemer voor ‘Eten met gemak’ bezorgt Sandra Koningstein koelverse maaltijden in de regio ’s-Hertogenbosch. Niet alleen door haar passie voor alles wat met voeding te maken heeft maar ook door het sociale aspect is zij in juni 2016 deze uitdaging aangegaan. Het hoge kwaliteitsniveau van de maaltijden en servicegericht werken staan voorop in de formule van ‘Eten met gemak’. Belangrijk vindt Sandra dan ook om deze kwaliteit te waarborgen door alle koelverse maaltijden gekoeld te vervoeren. Om hier gemakkelijk aan te kunnen voldoen heeft zij niet gekozen voor een koelwagen maar voor een VebaBox in haar bedrijfswagen.

Lees meer

VebaBox koeltransport op de IAA beurs in Hannover

1 jaar geleden

VebaBox was samen met VebaBox Duitsland aanwezig op de IAA in Hannover van 22 t/m 29 september. De IAA is de grootste bedrijfswagenbeurs van Europa, die om het jaar wordt gehouden. Voor VebaBox een uitgelezen kans om nieuwe inzichten en contacten over de gehele wereld op te doen!

Lees meer

VebaBox ideaal voor laboratoria

1 jaar geleden

Reinier MDC is een landelijk opererend huisartsenlaboratorium, opgericht in 1991. Sinds 1 juli 2015 zijn ze onderdeel van de Reinier Haga Groep.

Lees meer

Een goede inbouw van uw VebaBox

1 jaar geleden

Voor de inbouw van een VebaBox werkt Veba MediTemp samen met Broekhuis Carplus, onderdeel van de Broekhuis Groep. Broekhuis Carplus voert werk uit voor de interne bedrijven van Broekhuis Groep en is daarnaast actief richting eigen klanten. Broekhuis Carplus is één van de grotere inbouwstations van Nederland en is centraal gelegen in Harderwijk. Maar waarom is een goede inbouw van uw VebaBox nou zo belangrijk?

Lees meer

Een VebaBox voor de Affiné Smaakblokjes van Wijngaard Kaas

1 jaar geleden

Wijngaard Kaas is een familiebedrijf dat zich altijd heeft toegelegd op het rijpen van kazen voor de gastronomie. In een historisch rijpingspakhuis uit 1906 in Woerden rijpen hun kazen nog net zo als vroeger. Zodra kaas gesneden is, dient het gekoeld vervoerd te worden. Dit is ook noodzakelijk voor de ‘Affiné Smaakblokjes’, een nieuw product van Wijngaard Kaas dat in 2015 in de markt is gezet.

Lees meer

Áltijd onderweg met een VebaBox

1 jaar geleden

Warme Bakker de Graaf is een bakkerij en professioneel catering bedrijf gevestigd in Amersfoort. Met een klantenbestand van zo’n 350 bedrijven voorzien zij dagelijks tientallen scholen en bedrijven in Amersfoort en omgeving van gebak en belegde broodjes. Sinds een aantal maanden maakt Bakker de Graaf gebruik van een VebaBox in een van hun voertuigen, ter uitbreiding van hun route.

Lees meer

NIEUW! De meest voordelige VebaBox; de Economy Mini

1 jaar geleden

Na een succesvolle introductie van de VebaBox Economy Small (850L) en Medium (1900L) hebben de engineers van Veba zich gebogen over een derde variant: de Economy Mini (450L). Het succes van het Economy model ligt bij de standaard maatvoering, waardoor deze in iedere bedrijfswagen is te installeren en tegen een scherpere prijs kan worden aangeboden. Zoals de naam van de Mini al zegt, is er een nog kleinere variant ontwikkeld om al onze klanten de voordelen van de Economy te kunnen aanbieden. De VebaBox Economy mini vangt hiermee het segment tussen een VebaBox en compressorkoelbox op.

Lees meer

MAAS: “Wij willen een goed product afleveren”

1 jaar geleden

MAAS is sinds 2013 klant bij Veba MediTemp. Zij leveren machines, waar de consument zelf koffie, thee, fris of een snack uit kan verkrijgen. In Nederland zijn elke dag meer dan 400 MAAS operators onderweg om meer dan 2500 locaties te bedienen. In de vending business heb je zowel te maken met producten die op kamertemperatuur vervoerd worden als met verse producten die gekoeld vervoerd dienen te worden.

Lees meer

Uw totale cold chain oplossing

1 jaar geleden

Op 1 mei 2016 was in RTL TransportWereld te zien hoe Veba MediTemp Brocacef ondersteunt in de totale cold chain oplossing. Als farmaceutische groothandel heeft Brocacef dagelijks te maken met geconditioneerd transport. Het vervoeren van geneesmiddelen op de juiste temperatuur is cruciaal voor de kwaliteit en werking hiervan. Om deze kwaliteit te waarborgen is op de farmaceutische de GDP-richtlijn van toepassing, deze bewaakt dat medicijnen onder juiste omstandigheden worden opgeslagen en getransporteerd.

Lees meer

PharmaModule gevalideerd volgens GDP-richtlijn

1 jaar geleden

De PharmaModule wordt in een complete koelcarrosserie (lees: bakwagen) ingebouwd. Deze complete oplossing wordt aangeboden door Veba MediTemp en de opbouw van de carrosserie wordt uitgevoerd door Bun Carrosserie & Wagenbouw uit Barendrecht. Dit is de meest voordelige en efficiënte manier voor het vervoeren van medicijnen tussen 15ºC en 25 ºC. De gepatenteerde elektrisch aangedreven PharmaModule biedt vele voordelen ten opzichte van andere systemen in de markt:

Lees meer

24/7 service- en storingsdienst in Nederland

2 jaren geleden

Om een snelle en adequate service te verlenen in Nederland werkt VebaBox samen met Veenhuizen Koeltechniek. Hierdoor is behalve het uitvoeren van reparaties in de werkplaats op de hoofdlocatie in Uden, het voor de meeste reparaties ook mogelijk om bij u op locatie langs te komen. VebaBox overlegt altijd met u over de beste oplossing.

Lees meer

Formule 1 Logistics: “Alles bij elkaar biedt dit flexibiliteit”

2 jaren geleden

Logistieke dienstverlener Formule 1 Logistics heeft een wagenpark met maar liefst 53 voertuigen waarmee diverse goederen worden vervoerd. Formule 1 Logistics richt zich op het bedienen van nichemarkten, zoals het vervoer van medicijnen en gevaarlijke grondstoffen. “Alles waar andere partijen hun handen liever vanaf houden, dat willen wij graag vervoeren!" Doordat maatwerk wordt geleverd is ook de kwaliteit van het transport hoog en beschikt men over de juiste certificeringen die daarbij komen kijken.

Lees meer

Een nieuw VebaBox design

2 jaren geleden

VebaBox heeft zich de afgelopen maanden gebogen over het design voor de nieuwe VebaBox. De nieuwe boxen zijn zo gemaakt dat de voorheen geïntegreerde compressorsets vervangen zijn door afneembare compressorsets, dit verhoogt de servicevriendelijkheid voor u als gebruiker.

Lees meer

De oplossing voor Pharma transport

2 jaren geleden

Voor medicijnen die tussen de 15°C en 25°C vervoerd dienen te worden, volgens de GDP richtlijn, heeft VebaBox de PharmaModule ontwikkeld. De gepatenteerde PharmaModule zorgt voor een constante temperatuur van 20°C bij buitentemperaturen van -20°C tot +50°C. De PharmaModule wordt aangesloten op het 12 volt systeem van het voertuig en kan zodoende in de laadruimte van elke gesloten bestelwagen of bakwagen geïnstalleerd worden.

Lees meer

VebaBox op Transport Compleet beurs

2 jaren geleden

De Transport Compleet beurs is een regionale vakbeurs in Gorinchem waar (Inter)nationale marktleiders en regionale ondernemers uit de transportwereld de nieuwste transportproducten demonstreren en hun kennis delen. Daarnaast worden er diverse workshops en trainingen gegeven over transport gerelateerde onderwerpen. De beurs vindt plaats op 1, 2 en 3 september.

Lees meer

Veba krijgt miljoenenopdracht

3 jaren geleden

Veba MediTemp, met haar hoofdzetel gevestigd in Nederland, heeft een miljoenenopdracht binnengehaald van het Oostenrijkse postbedrijf Post AG. Het betreft hier geconditioneerde boxen waarin medicijnen vervoert kunnen worden. De boxen worden geplaatst in voertuigen van Trans-o-Flex Duitsland, dochter van Post AG.

Lees meer

Bouw klimaatkamer

4 jaren geleden

Wij bieden vanaf april dit jaar de mogelijkheid om complete voertuigen te valideren. Dit kunnen voertuigen zijn met traditioneel gebouwde koeling/verwarming, voertuigen met bijvoorbeeld polystyreen doosjes (voor het 2-8 bereik) of natuurlijk uitgevoerd met onze eigen VebaBox.

Lees meer

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com