Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Uw eigen koelwagen met VebaBox

Met een VebaBox maakt u gemakkelijk een koelwagen of vrieswagen van uw favoriete merk bedrijfswagen. Of u nu opzoek bent naar een nieuwe bestelauto om te laten ombouwen tot koelwagen of dat u een koeloplossing zoekt voor uw bestaande voertuig, met de VebaBox is beide mogelijk.

Kies uw merk koelwagen bestelauto

Hieronder ziet u een overzicht van alle merken bedrijfswagens waarvan wij door plaatsing van een VebaBox eenvoudig een koelwagen bestelauto kunnen maken. Standaard wordt de VebaBox voor deze merken zo gemaakt dat de gehele laadruimte wordt benut als koelauto. Heeft u andere wensen wat betreft de afmetingen of staat uw merk of type voertuig er niet bij? Geen zorgen, de VebaBox kan in iedere gewenste afmeting voor u worden gemaakt. Zo heeft u altijd een koelwagen ter beschikking die bijdraagt aan het gebruiksgemak van uw koeltransport.

Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig

Zet uw bestaande bedrijfswagen in voor geconditioneerd transport met de VebaBox. Deze uitneembare koelcontainer vervoert uw producten altijd gekoeld of verwarmd  tussen -18ºC en +25ºC.

Voor ieder merk en type voertuig is er een VebaBox beschikbaar die uw bedrijfswagen transformeert tot koelwagen. 


Waarom een VebaBox?

Meer informatie aanvragen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com