Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

De VebaBox die tegen een stootje kan

Heavy Duty model

VebaBox Heavy Duty
VebaBox Heavy Duty

De VebaBox Heavy Duty is een mobiele koelcontainer waarmee u uw producten op elke gewenste temperatuur vervoert. Net als de VebaBox maakt de box gebruik van de stroomvoorziening van de bedrijfswagen om uw transport te koelen of te verwarmen naar de gewenste temperatuur, uiteenlopend van -18°C t/m 25°C.Geschikt voor mobiel gebruik

Dankzij het metalen frame aan de buitenzijde van de box, is deze actieve koelcontainer het best geschikt voor mobiel gebruik en opslag gedurende uw cold chain. Bovendien zijn de Heavy Duty modellen voorzien van wielen of een palletframe onderstel waardoor de box geschikt is voor vaak laden en lossen zonder dat deze beschadigd.


Koelen en vriezen

Net als de VebaBox, is de VebaBox Heavy Duty te leveren in de vriesvariant (-18ºC t/m 8ºC) of koelvariant (2ºC t/m 25ºC). Behalve voor actieve koeling is de box ook inzetbaar voor passieve koeling, dan wordt er geen demontabele compressorset in de box gebouwd.

Standaard maten

Het Heavy Duty model is leverbaar in standaard maten, deze variëren in volume van 160 tot 1600 liter. Voor meer informatie over de verschillende uitvoeringen kunt u contact met ons opnemen of een offerteaanvraagformulier invullen.

VebaBox Heavy Duty

Meer informatie aanvragen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com