Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Koeltransport met de VebaBox

Als het om koeltransport gaat, zijn er diverse mogelijkheden. Wanneer u er voor kiest om zelf gekoeld transport uit te voeren, kan dit gemakkelijk met de VebaBox. De VebaBox is een koelcontainer voor in een bedrijfswagen waarmee u uw producten tussen -18°C en +25°C vervoert. De box maakt gebruik van de stroomvoorziening van het voertuig - of een externe stroombron - om uw transport te vriezen, koelen of te verwarmen naar de gewenste temperatuur, die u zelf eenvoudig kunt instellen. Begonnen in de farmaceutische industrie, weet VebaBox als geen ander hoe belangrijk het is om betrouwbaar koeltransport te garanderen. Behalve betrouwbaar is de VebaBox ook een erg flexibele koeloplossing!

Flexibel koeltransport

Bijzonder aan koeltransport met de VebaBox is dat deze gemakkelijk uitneembaar is en daardoor ook afzonderlijk van de auto als koelcontainer kan fungeren. Bovendien blijft uw bedrijfswagen op deze manier ook inzetbaar voor niet-geconditioneerd transport. Omdat er enkel een kabelset wordt aangelegd in de bedrijfswagen, blijft de inruilwaarde van uw voertuig intact. U heeft op deze wijze zowel een koelwagen als een normale bedrijfsauto tot uw beschikking. Wanneer u besluit een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen voor uw koeltransport, dan neemt u de VebaBox gemakkelijk mee naar uw volgend voertuig. Zo kunt u de investering in uw koeloplossing over meerdere bedrijfswagens terugverdienen.

Koeltransport met de VebaBox wordt nog flexibeler bij installatie van een Battery Power Pack (BPP). De VebaBox heeft hiermee de unieke mogelijkheid om zowel onderweg als bij stilstand te koelen, in tegenstelling tot een koelwagen. Tijdens het rijden wordt de BPP automatisch geladen en neemt bij stilstand de stroomvoorziening over. Zo verzekerd u bij regelmatig laden en lossen nog steeds de kwaliteit van uw koeltransport. Bekijk hieronder de specificaties van een VebaBox voor uw merk bedrijfswagen.


Meer informatie over de VebaBox >

VebaBox koeltransport

Uw koelwagen

Koelwagen

Economy model

VebaBox Economy

Heavy Duty model

VebaBox Heavy Duty

VebaBox accessoires

Koelwagen zijdeur

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com