Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Een koelcontainer van VebaBox

Met de VebaBox koelcontainer kunt u heel gemakkelijk producten bevroren, gekoeld of verwarmd transporteren. De uitneembare koelbox kan in elke bedrijfsauto, -bus of -vrachtwagen worden geplaatst en aangesloten op de 12/24V-accu.

VebaBox koelcontainer
Uitneembare koelcontainer
Koelcontainer VebaBox

Uitneembare koelcontainer

De VebaBox is een flexibele oplossing voor uw geconditioneerd vervoer. De uitneembare koelcontainer vervoert u uw producten op elke gewenste temperatuur uiteenlopend van -18ºC t/m +25ºC. Voor elk merk en type auto kan er een koelbox op maat gemaakt worden.

Uniek aan de VebaBox is dat deze de mogelijkheid heeft om ook bij stilstand te koelen. Dit kan middels installatie van een Battery Power Pack (BPP). De BPP wordt tijdens het rijden automatische geladen en bij stilstand zal deze de stroomvoorziening voor de koelcontainer overnemen. Zo verzekert u bij regelmatig laden en lossen nog steeds de kwaliteit van uw goederen.

De investering in de VebaBox kan over meerdere voertuigen worden terugverdiend doordat deze overzetbaar is. Zo heeft u altijd een koelbox beschikbaar voor uw bedrijfswagen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een VebaBox koelcontainer voor in uw bedrijfswagen.

Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig

Meer weten over de VebaBox koelcontainer?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com