Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Een koelauto met VebaBox

Opzoek naar een koelwagen oplossing? Met de VebaBox kunt u uw bedrijfswagen gemakkelijk inzetten voor koeltransport. De uitneembare koelcontainer voorkomt dat uw huidige bedrijfsauto omgebouwd moet worden tot koelauto. Zo blijft uw voertuig ook inzetbaar voor niet geconditioneerd transport!

VebaBox koelwagen oplossing
VebaBox koelcontainer
VebaBox koelwagen alternatief

Koelauto alternatief

De VebaBox is een flexibel alternatief voor een koelwagen waarmee u uw producten op elke gewenste temperatuur vervoert. De uitneembare koelcontainer heeft een temperatuurbereik van -18ºC t/m +25ºC. Om uw lading te koelen of te verwarmen naar de gewenste temperatuur, maakt de box gebruik van de stroomvoorziening van de auto.

In tegenstelling tot een koelauto, heeft de VebaBox de unieke mogelijkheid om ook bij stilstand te koelen. Bij regelmatig laden en lossen verzekert u nog steeds de kwaliteit van uw product, doordat de temperatuur te allen tijden stabiel is.

Doordat de VebaBox uitneembaar is, kan deze worden overgezet naar een andere bedrijfswagen. Hierdoor kan de investering in de VebaBox over meerdere voertuigen worden terugverdiend.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen als koelwagen of vrieswagen.


Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig

Koelwagen Leasen

Heeft u tijdelijk de behoefte aan een koelwagen? Leasen is in dat geval een slimmere optie dan kopen. Dit is ook mogelijk met een VebaBox. U least dan een normale bedrijfswagen met daarbij een VebaBox en hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de auto.

De bedrijfswagen levert u weer in wanneer u deze niet meer nodig heeft en de VebaBox blijft daarna in uw bezit. Heeft u daarna nog een koelwagen oplossing nodig, dan hoeft u in het vervolg alleen nog de bedrijfsauto te leasen en plaatst u gemakkelijk de VebaBox daarin.


Koelwagen leasen

Meer informatie aanvragen over een koelwagen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com