Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Gekoeld transport met de VebaBox

Als het om koeltransport gaat, zijn er diverse mogelijkheden. Wanneer u er voor kiest om zelf gekoeld transport uit te voeren, kan dit gemakkelijk met de VebaBox. Deze uitneembare koelcontainer kan in uw huidige bedrijfswagen geplaatst worden met slechts enkele aanpassingen aan uw voertuig.

Gekoeld transport VebaBox
Koelcontainer VebaBox
Flexibel gekoeld transport

Flexibel gekoeld transport

De VebaBox is een flexibele oplossing voor gekoeld transport. Met de uitneembare koelcontainer vervoert u uw producten op elke gewenste temperatuur uiteenlopend van -18ºC t/m +25ºC. De VebaBox is niet alleen geschikt voor koelvervoer en vriesvervoer maar kan ook verwarmen. Hiervoor maakt de box gebruik van de stroomvoorziening van de auto.

Koeltransport met de VebaBox wordt nog flexibeler bij installatie van een Battery Power Pack (BPP). Hiermee heeft de VebaBox de unieke mogelijkheid om ook bij stilstand te koelen. De BPP wordt tijdens het rijden automatische geladen en bij stilstand zal deze de stroomvoorziening overnemen. Bij regelmatig laden en lossen verzekert u nog steeds de kwaliteit van uw product, doordat de temperatuur te allen tijden stabiel is.

De VebaBox kan worden overgezet naar een andere bedrijfswagen doordat deze gemakkelijk uitneembaar is. Hierdoor kan de investering in de VebaBox over meerdere voertuigen worden terugverdiend.

Bekijk de mogelijkheden met een VebaBox voor koeltransport en vriestransport voor uw bedrijfswagen.

Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig

Meer weten over koeltransport?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com