Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Geconditioneerd transport 

Voor geconditioneerd transport is de VebaBox een flexibele oplossing voor in. Met de uitneembare koelcontainer in uw bedrijfswagen vervoert u producten op elke gewenste temperatuur uiteenlopend van -18ºC t/m +25ºC. Geconditioneerd vervoer betekent dat de VebaBox niet alleen geschikt is voor vries- en koeltransport maar ook kan verwarmen.

Geconditioneerd transport
Geconditioneerd vervoer
Flexibel geconditioneerd vervoer

Flexibel geconditioneerd vervoer

De VebaBox is een flexibele oplossing voor geconditioneerd vervoer. Met slechts enkele aanpassingen aan uw bedrijfswagen vervoert u uw producten op elke gewenste temperatuur tussen -18ºC t/m +25ºC. De VebaBox maakt gebruik van de stroomvoorziening van de auto en kan gemakkelijk worden overgezet naar een ander voertuig.

Geconditioneerd transport met de VebaBox wordt nog flexibeler bij installatie van een Battery Power Pack (BPP). Hiermee heeft de VebaBox de unieke mogelijkheid om ook bij stilstand te koelen. De BPP wordt tijdens het rijden automatische geladen en bij stilstand zal deze de stroomvoorziening voor uw geconditioneerd vervoer overnemen. Doordat de temperatuur te allen tijden stabiel is, verzekert u bij regelmatig laden en lossen nog steeds de kwaliteit van uw product.

De investering in de VebaBox kan worden terugverdiend over meerdere bedrijfswagens. De box is immers uitneembaar, waardoor deze kan worden overgezet naar een ander voertuig.

Bekijk de verschillende mogelijkheden van een VebaBox voor geconditioneerd transport met uw bedrijfswagen.

Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig

Meer weten over geconditioneerd transport?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com