Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

GDP-geschikte oplossingen

GDP refereert naar Good Distribution Practice; goede distributiepraktijken. Deze GDP-richtlijn attendeert erop dat medicijnen enkel onder de vereiste condities opgeslagen en getransporteerd dienen te worden. Het merendeel van de medicijnen behoort voortaan tussen 2°C en 8ºC of tussen 15°C en 25ºC te worden vervoerd.

In maart 2013 werd de nieuwe richtlijn gepubliceerd. Groothandels, fabrikanten en leveranciers worden gecontroleerd op naleving van deze GDP-norm.

Bovenstaande laat zien dat de noodzaak om de distributie van medicijnen snel en goed te reguleren hoog is. Met de aanschaf van zowel de VebaBox als de PharmaModule kan hier heel makkelijk, zonder ingrijpende handelingen, aan worden voldaan. Het garandeert namelijk een constante temperatuur van uw lading.


GDP-vervoer

'A drug that has been temperature abused is every bit as dangerous as one that is not authentic'                       

- FDA

Wij voorzien in uw totale cold chain

Bent u geïnteresseerd in een GDP-geschikte cold chain? Bekijk dan hieronder onze video die is gemaakt in samenwerking met farmaceutische groothandel Brocacef over hoe Veba MediTemp hen ondersteunt in de totale cold chain oplossing. Wellicht kunnen wij ook voor uw cold chain iets betekenen!


Meer informatie aanvragen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com