Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Voor uw totale cold chain

Een VebaBox is zeer geschikt voor cold chain en last mile transport. De uitneembare koelcontainer vervoert uw product tot de graad nauwkeurig uiteenlopend van -18°C t/m +25°C. De VebaBox kan gemakkelijk in uw bedrijfswagen worden geplaatst met slechts enkele aanpassingen aan het voertuig.

Cold chain oplossing VebaBox
Cold chain oplossingen

Hoe werkt de VebaBox?

VebaBox voor elk type voertuig
Koelen, vriezen en verwarmen
Makkelijk overzetbaar in ander voertuig
Succesvolle cold chain

Cold chain oplossing

Voor temperatuurgevoelige producten is een goede cold chain van groot belang. De VebaBox is hier een flexibele oplossing voor. Uw producten kunnen op elke gewenste temperatuur worden vervoerd tussen -18ºC t/m +25ºC.  De VebaBox maakt gebruik van de stroomvoorziening van de auto en kan gemakkelijk worden overgezet naar een ander voertuig.

Geconditioneerd vervoer is ook belangrijk wanneer het gaat om last mile transport. Met de op maat gemaakte VebaBox blijven uw producten op de vereiste temperatuur tijdens de last mile, van distributiecentrum tot eindbestemming, en voldoet u aan de GDP-normering. Het unieke is dat deze de mogelijkheid heeft om ook bij stilstand te koelen. Dit kan middels installatie van een Battery Power Pack (BPP). De BPP wordt tijdens het rijden automatische geladen en bij stilstand zal deze de stroomvoorziening voor de koelcontainer overnemen. Zo garandeert u ook bij regelmatig laden en lossen de kwaliteit van uw last mile transport.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van een VebaBox of PharmaModule voor een goede cold chain.

Meer informatie aanvragen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com