Home Nieuws Branches GDP Over VebaBox Contact

Laboratoria

Voor monsters die onderzocht worden in een Laboratorium is de temperatuur tijdens het transport een belangrijk aspect. Om deze monsters op de juiste temperatuur te vervoeren, is een VebaBox zeer geschikt.. Bijvoorbeeld voor het transport van watermonsters, bloedmonsters of transport van organen is een nauwkeurig bepaalde temperatuur essentieel.

Belangrijk is dat monsters niet alleen gekoeld kunnen worden, maar tijdens transport op koude winter dagen ook verwarmd, zodat deze niet bevriezen. Zo is de ideale temperatuur voor de meeste watermonsters 2ºC of 12ºC. Door jaren ervaring in de branche is VebaBox hierin gespecialiseerd.


Het Waterlaboratorium
"Wij gebruiken de VebaBox al twintig jaar en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Wij vervoeren drinken oppervlakte watermonsters waarvoor wij gekozen hebben voor extra verdampers in de VebaBox, i.v.m. de koelcapaciteit in de warmere maanden. Wij hebben op het moment zo'n 20 voertuigen met een VebaBox."

Farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie speelt temperatuur een cruciale rol. Medicijnen hebben pas een goede werking wanneer ze onder de juiste omstandigheden bewaard en vervoerd worden. In deze industrie zijn de GDP- en GMP-richtlijnen van toepassing; richtlijnen voor medicijnvervoer en de bereiding van medicijnen. Hiervoor is IGZ is de keurende instantie.

De GDP-richtlijn wijst erop dat merendeel van de medicijnen tussen 2°C en 8ºC of tussen 15°C en 25ºC vervoerd dienen te worden. Het productportfolio van VebaBox, met name de PharmaModule, is uiterst geschikt voor het vervoer van medicijnen en kan daarmee gemakkelijk aan deze richtlijn voldoen.

Levensmiddellen

De voedselbranche werkt met de meest uiteenlopende temperaturen. Om de houdbaarheid en de kwaliteit van voedsel te waarborgen, worden producten gekoeld of ingevroren. Dit is vooral belangrijk voor diverse bezorgdiensten van vers- en diepvriesproducten.

Behalve koeltransport, is ook het transport van verwarmde producten vaak noodzakelijk binnen foodservice. Zo is de VebaBox, die kan koelen en verwarmen, voor zowel grote als de kleine cateraars een perfect antwoord op de HACCP-eisen. 

Van Tienen drankautomaten
“Voor compacte vriezers heeft van Tienen drankautomaten in Veba MediTemp een goede partner gevonden. De voor van Tienen gerealiseerde VebaBox voldoet middels het gekoppelde Dyzle registratie systeem daarmee aan de HACCP eisen."


Meer informatie aanvragen?

Verzend Je bericht is verzonden

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com